| | |
Fotografia stanowi własność autora. Kopiowanie i rozpowszechnianie fotografii bez jego
zgody jest zabronione. |
|
Autor: | ustyna | Tytuł: | ... | Data publikacji: | 2013-12-29 10:34:11 | Liczba wyświetleń: | 959 | Ocena średnia: | 4 | Liczba punktów: | 88 | Liczba poleceń: | 4 | Liczba komentarzy i krytyk : | 24 | Kategoria: | Ludzie w fotografii | Aparat: | | Rodzaj fotografii: | Fotografia cyfrowa |
Pamiętaj. Krytyka to nie to samo co komentarze.
Krytykując fotografię,
powinieneś podać wskazówki, dzięki którym autor ma szanse ulepszyć
swój warsztat. Za wartościową krytykę możesz zarobić dodatkowe punkty
i powiększyć swój limit. Za każdą pozytywną ocenę dostajesz 1 punkt a przy krytyce pojawia się ikona plusa . Co więcej, jeśli Twoja krytyka jest jedną z trzech pierwszych pod zdjęciem, pozytywna ocena użytkownika oznacza dla Ciebie aż 3 punkty. Minus oznacza, że oceniający uznał krytykę za mało wartościową, za taką ocenę otrzymasz zero punktów. Nie należy jednaka stawiać znaku minus przy dobrych krytykach, z którymi po prostu się nie zgadzamy. Po kliknięciu na ikonki plusa lub minusa pojawi się okno z informacjami o oceniających krytykę. Więcej na temat konstruktywnej krytyki w FAQ.
Swoją opinię, czy zdjęcie ci się podoba lub nie i wszelkie inne
uwagi zamieść w komentarzach.
Zaloguj się aby dodać krytykę.
Możesz ocenić zdjęcie wg poniższej skali lub skomentować zdjęcie nie przyznając oceny.
-1 - Fatalna fotografia. Nie nadaje się do publikowania i powinna stąd zniknąć. Nie niesie żadnych walorów artystycznych ani technicznych. Autor wykazał się zupełnym brakiem samokrytycyzmu.
0 - Słabe, autor usiłował coś powiedzieć, ale nie za bardzo mu to wyszło.
+1 - Może być. Można powiedzieć, że w tej fotografii jest coś co zasługuje na uznanie.
+2 - Niezła fotografia. Wyróżnia się spośród innych. Przemyślana i ciekawa pod względem artystycznym. Technicznie też dobra.
+3 - Podoba mi się. Jest to fotografia, którą ogląda się z przyjemnością. Widać solidny warsztat techniczny i zmysł artystyczny autora.
+4 - Bardzo dobra fotografia. Zasłużyłaby na maksymalną ocenę, gdyby nie...
+5 - Doskonałe. Według mnie perfekcyjne dopracowanie w każdym calu. Nie zmieniałbym już niczego.
Przyznanie oceny -1 lub +5 wymaga napisania
komentarza składającego się z co najmniej 10 słów.
tre8or 2014-01-24 14:37:33 | ocena = brak oceny Pierwsza moja 5-ka :p | |
tre8or 2014-01-24 14:33:59 | ocena = 5 świetna fotografia , pozazdrościć talentu i tak udanych zdjęć ... | |
sabina1991 2014-01-09 22:42:28 | ocena = brak oceny super zdjęcie ..
bardzo mi się podoba, i chyba jak dobrze mi się wydaje to z pod GK ? ; ] | |
fajowe:) | |
Stylem jak z reklamy sieci telefonii :)
Zdjęcie, miód :) | |
Marek_B 2014-01-07 16:38:48 | ocena = 4 | |
Diabou 2014-01-07 16:22:08 | ocena = 5 uwielbiam to ciepło, które wylewa się z każdego Twojego obrazu... | |
pruski 2014-01-04 21:42:04 | ocena = 4 | |
mogway 2014-01-03 20:12:38 | ocena = 4 Szkoda, że już po... , bo taka okazja prędko się nie powtórzy... | |
Joker49 2013-12-30 21:17:17 | ocena = 4 No to można z prawdziwą Radością witać Nowy 2014 rok:)) | |
jabe 2013-12-29 19:16:36 | ocena = 3 super świąteczna fota | |
zenit7 2013-12-29 19:12:31 | ocena = 4 | |
aron 2013-12-29 17:08:38 | ocena = 4 | |
gryzli 2013-12-29 14:42:51 | ocena = 4 | |
irekf 2013-12-29 14:41:57 | ocena = 4 | |
korpa1 2013-12-29 14:10:51 | ocena = 4 brawo.. świetnie to wymodziłaś ;-) chce poznać wszystkie parametry tego zdjęcia (iso, czas naświetlania, przysłona i czym doświetlałaś). próbowałem ostatnio coś podobnego uchwycić ale przy iso 1600 mója armata się poddała i wyszedł z tego kotlet schabowy w panierce gruboziarnistej ;-) | |
Kijevsky 2013-12-29 14:01:30 | ocena = 4 ...kreatywnie i pierwiastkiem magii !
+4 :) | |
ZAK 2013-12-29 13:14:22 | ocena = 4 | |
czadzik
ps.
trzymasz poziom | |
super świąteczne,barwa ,pomysł wszystko na + | |
prorok 2013-12-29 10:40:58 | ocena = 5 piękne foto .
dziewczyna , kolor , bańka , drugi plan .
jedyne co bym ja zrobił to przyciął prawą stronę , ale to ja .
miło pozdrawiam Autorkę i Modelkę .
polecam | |
Zaloguj się aby dodać komentarz. | |