| | |
Fotografia stanowi własność autora. Kopiowanie i rozpowszechnianie fotografii bez jego
zgody jest zabronione. |
|
Autor: | Marek_B | Tytuł: | Serce na talerzu | Data publikacji: | 2014-08-20 20:29:51 | Liczba wyświetleń: | 589 | Ocena średnia: | 3 | Liczba punktów: | 6 | Liczba poleceń: | 0 | Liczba komentarzy i krytyk : | 13 | Kategoria: | Fotoreportaze | Aparat: | | Rodzaj fotografii: | Fotografia cyfrowa |
Wywiad z "modelem" pod adresem:
www.podlasie24.pl/wiadomosci/losice/mistrz-kulinarny-artur-pijanowski-o-swojej-p
racy-1187d.html
========================
Załączone zdjęcie ponadwymiarowe
Pamiętaj. Krytyka to nie to samo co komentarze.
Krytykując fotografię,
powinieneś podać wskazówki, dzięki którym autor ma szanse ulepszyć
swój warsztat. Za wartościową krytykę możesz zarobić dodatkowe punkty
i powiększyć swój limit. Za każdą pozytywną ocenę dostajesz 1 punkt a przy krytyce pojawia się ikona plusa . Co więcej, jeśli Twoja krytyka jest jedną z trzech pierwszych pod zdjęciem, pozytywna ocena użytkownika oznacza dla Ciebie aż 3 punkty. Minus oznacza, że oceniający uznał krytykę za mało wartościową, za taką ocenę otrzymasz zero punktów. Nie należy jednaka stawiać znaku minus przy dobrych krytykach, z którymi po prostu się nie zgadzamy. Po kliknięciu na ikonki plusa lub minusa pojawi się okno z informacjami o oceniających krytykę. Więcej na temat konstruktywnej krytyki w FAQ.
Swoją opinię, czy zdjęcie ci się podoba lub nie i wszelkie inne
uwagi zamieść w komentarzach.
Zaloguj się aby dodać krytykę.
Możesz ocenić zdjęcie wg poniższej skali lub skomentować zdjęcie nie przyznając oceny.
-1 - Fatalna fotografia. Nie nadaje się do publikowania i powinna stąd zniknąć. Nie niesie żadnych walorów artystycznych ani technicznych. Autor wykazał się zupełnym brakiem samokrytycyzmu.
0 - Słabe, autor usiłował coś powiedzieć, ale nie za bardzo mu to wyszło.
+1 - Może być. Można powiedzieć, że w tej fotografii jest coś co zasługuje na uznanie.
+2 - Niezła fotografia. Wyróżnia się spośród innych. Przemyślana i ciekawa pod względem artystycznym. Technicznie też dobra.
+3 - Podoba mi się. Jest to fotografia, którą ogląda się z przyjemnością. Widać solidny warsztat techniczny i zmysł artystyczny autora.
+4 - Bardzo dobra fotografia. Zasłużyłaby na maksymalną ocenę, gdyby nie...
+5 - Doskonałe. Według mnie perfekcyjne dopracowanie w każdym calu. Nie zmieniałbym już niczego.
Przyznanie oceny -1 lub +5 wymaga napisania
komentarza składającego się z co najmniej 10 słów.
chemix 2014-08-22 14:17:26 | ocena = 3 | |
Marek_B 2014-08-20 22:51:15 | ocena = brak oceny Nie jadam podrobów;) | |
ZAK 2014-08-20 22:50:01 | ocena = brak oceny Ej tam , na talerzu mocium Panie :) | |
Marek_B 2014-08-20 22:31:35 | ocena = brak oceny ZAK pytasz czy smakuje to co jest na zdjęciu?
Nie wiem, to nie jest autorstwa Artura i nie miałem okazji tego jeść.
Potrawy spod ręki Artura są wybitne. | |
Aldieb 2014-08-20 22:28:19 | ocena = brak oceny ups jak zwykle literówki :D | |
Aldieb 2014-08-20 22:25:25 | ocena = brak oceny ..ej to możemy trochę po dyskutować. Miałem taką przygodę w Berlou. Otóż poznałem pewnego gościa (podczas winobrania), zwał się Jojo - miał joba na punkcie polowań. Prawił co rusz o wild pigs i pewnego razu zaprosił do siebie na obiad. Przed ucztą były dyskusje na różne tematy i wiadomo aperitif. Żona w kuchni co rusz tam pichciła w garkach. Mineła godzina i zaprosiła nas do stołu. Każdy z zebranych zacierał ręce i z impetem zasiadł tam gdzie mu pasowało. Na stole było pełno przystawek ala ser, ala sos, zupa z małż i dzik jako danie główne.
Na moje ten dzik wyglądał jak gulasz w ciemnej strawie (gotownay) i smakował naprawdę nijak, totalnie bez smaku. W pewnym momencie kolega Zdichu zapytał się czy mają sół i pieprz. Nastąpiła lekka konsternacja i po chwili pojawiły się owe przyprawy. Po doprawieniu można było przełknąć ze smakiem :) | |
prorok 2014-08-20 22:18:18 | ocena = 3 | |
ZAK 2014-08-20 22:18:10 | ocena = brak oceny Scena dobra ale nie wiem czy tak dobrze smakuje ? | |
Antyk 2014-08-20 22:01:20 | ocena = brak oceny Aldieb, to bywaliśmy na całkiem innych biesiadach...:) | |
barola 2014-08-20 21:56:27 | ocena = brak oceny ... i ma wejść w życie ustawa nakazująca francuskim restauratorom oznaczanie potraw, wykonanych z zamrożonych dań. By poprawić wizerunek francuskiej kuchni. | |
Aldieb 2014-08-20 21:53:11 | ocena = brak oceny ... no jasne żyłem trochę (bądź co bądź krtóko) dwukrotnie z własnym majdanem na płd. fr. (gł. Langwedocja). Przeciętny francuz w kuchni ma zestaw z inermarche, lidla i brak wyobraźni do gotowania. Oczywiście piszę tu o swoich przeżyciach będąc zapraszany na różne biesiady i uwież mi wszystko smakowało mi nijak. | |
Antyk 2014-08-20 21:42:52 | ocena = brak oceny Aldieb, a Ty widziałeś jakie obiady jadają Francuzi? :) | |
Aldieb 2014-08-20 21:39:59 | ocena = brak oceny ..gotować dobrze to już sztuka. Jestem za produktami regionalnymi jak w wywiadzie.
Smalec, kaszanka, flaczki ...itp ... a nie jak francuzi na obiad bagietka i pseudo placki z zupą bez warzyw, albo jak anglicy bekon z ściętym jajkiem na dzień dobry fee :-/ | |
Zaloguj się aby dodać komentarz. | |